Таг: лотарија

1 2 10 / 19 НАПИСИ
ИМИГРАНТ ОД ЛАОС КОЈ СЕ ЛЕКУВА ОД РАК ОСВОИ 1,3 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ НА АМЕРИКАНСКАТА ЛОТАРИЈА

ИМИГРАНТ ОД ЛАОС КОЈ СЕ ЛЕКУВА ОД РАК ОСВОИ 1,3 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ НА АМЕРИКАНСКАТА ЛОТАРИЈА

Имигрант од Лаос кој се бори со рак го освои џекпотот од 1,3 милијарди долари на американската лотарија Пауербол. Официјални лица кажаа дека 46-годишн ...
АМЕРИКАНЕЦ ЈА ТУЖИ ДРЖАВНАТА ЛОТАРИЈА, МУ РЕКЛЕ ДЕКА ПО ГРЕШКА ОСВОИЛ ЏЕКПОТ ОД 340 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

АМЕРИКАНЕЦ ЈА ТУЖИ ДРЖАВНАТА ЛОТАРИЈА, МУ РЕКЛЕ ДЕКА ПО ГРЕШКА ОСВОИЛ ЏЕКПОТ ОД 340 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

Маж од Вашингтон кој мислел дека освоил џекпот од 340 милиони долари ја тужи американската лотарија Пауербол, која тврди дека по грешка ги објавилa не ...
ПРИЈАВУВАЊЕТО ЗА ЛОТАРИЈАТА ЗА ЗЕЛЕНА КАРТА ЗА САД ЗА 2025 ПОЧНУВА НА 4 ОКТОМВРИ ВО 18 ЧАСОТ

ПРИЈАВУВАЊЕТО ЗА ЛОТАРИЈАТА ЗА ЗЕЛЕНА КАРТА ЗА САД ЗА 2025 ПОЧНУВА НА 4 ОКТОМВРИ ВО 18 ЧАСОТ

Пријавувањето за лотаријата за зелена карта за САД за 2025 година почнува на 4 октомври во 18 часот и ќе трае до 7 ноември 2023 до 18 часот, објави де ...
ЕДЕН ДОБИТНИК ОСВОИ 1,58 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ НА АМЕРИКАНСКАТА ЛОТАРИЈА „МЕГА МИЛИОНС“

ЕДЕН ДОБИТНИК ОСВОИ 1,58 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ НА АМЕРИКАНСКАТА ЛОТАРИЈА „МЕГА МИЛИОНС“

Има еден среќен добитник на американската лотарија „Мега милионс“ во вредност од 1,58 милијарди долари, најголемата награда во историјата на играта и ...
КАЛИФОРНИЈА ГО ОТКРИ ИМЕТО НА ОСВОЈУВАЧОТ НА РЕКОРДНИОТ ЏЕКПОТ ОД 2,04 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ, ИЗБРА ДА ЗЕМЕ ДВОЈНО ПОМАЛА СУМА

КАЛИФОРНИЈА ГО ОТКРИ ИМЕТО НА ОСВОЈУВАЧОТ НА РЕКОРДНИОТ ЏЕКПОТ ОД 2,04 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ, ИЗБРА ДА ЗЕМЕ ДВОЈНО ПОМАЛА СУМА

Освојувачот на најголемиот џекпот во историјата на американската лотарија кажа дека е шокиран и екстатичен, откако официјални лица го открија неговиот ...
ИГРАЧ ОД МЕЈН ГО ОСВОИ ЏЕКПОТОТ ОД 1,35 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ НА АМЕРИКАНСКАТА ЛОТАРИЈА

ИГРАЧ ОД МЕЈН ГО ОСВОИ ЏЕКПОТОТ ОД 1,35 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ НА АМЕРИКАНСКАТА ЛОТАРИЈА

Сојузната американска држава Мејн го постигна својот прв џекпот на „Мега милионс“ и некој го победи баксузот на петок 13-ти, кога лозот купен во држав ...
ЏЕКПОТОТ НА АМЕРИКАНСКАТА ЛОТАРИЈА ПОРАСНА НА 1,1 МИЛИЈАРДА ДОЛАРИ, ТРЕТ НАЈГОЛЕМ ДОСЕГА

ЏЕКПОТОТ НА АМЕРИКАНСКАТА ЛОТАРИЈА ПОРАСНА НА 1,1 МИЛИЈАРДА ДОЛАРИ, ТРЕТ НАЈГОЛЕМ ДОСЕГА

Џекпотот на американската лотарија уште еднаш отиде над милијарда долари откако на последното извлекување никој не ја погодил главната добивка вредна ...
ИГРАЧ ОД КАЛИФОРНИЈА ГО ОСВОИ РЕКОРДНИОТ ЏЕКПОТ НА АМЕРИКАНСКАТА ЛОТАРИЈА ОД 2,04 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ

ИГРАЧ ОД КАЛИФОРНИЈА ГО ОСВОИ РЕКОРДНИОТ ЏЕКПОТ НА АМЕРИКАНСКАТА ЛОТАРИЈА ОД 2,04 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ

Играч од Калифорнија е единствениот освојувач на рекордниот џекпот на американската лотарија „Пауербол“ од 2,04 милијарди долари, со што беше ставен к ...
ЏЕКПОТОТ НА АМЕРИКАНСКАТА ЛОТАРИЈА ПОРАСНА НА РЕКОРДНИ 1,6 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ

ЏЕКПОТОТ НА АМЕРИКАНСКАТА ЛОТАРИЈА ПОРАСНА НА РЕКОРДНИ 1,6 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ

По три месеци без победник на американската лотарија, денешното извлекување ќе го има најголемиот џекпот во историјата. Тој ќе изнесува 1,6 милијарди ...
СРБИЈА ЌЕ ВОВЕДУВА ЛОТАРИЈА ЗА ДА СЕ СТИМУЛИРА ВАКЦИНАЦИЈАТА

СРБИЈА ЌЕ ВОВЕДУВА ЛОТАРИЈА ЗА ДА СЕ СТИМУЛИРА ВАКЦИНАЦИЈАТА

Српскиот претседател Александар Вучиќ денеска најави дека ќе воведат лотарија и повторно ќе даваат пари за да се стимулира вакцинација против ковид-19 ...
1 2 10 / 19 НАПИСИ