Таг: Љубен Баткоски

ПОЧИНА ЉУБЕН БАТКОСКИ, ЕДЕН ОД ОСНОВАЧИТЕ И ДОЛГОГОДИШЕН ДИРЕКТОР НА ОХРИДСКО ЛЕТО

ПОЧИНА ЉУБЕН БАТКОСКИ, ЕДЕН ОД ОСНОВАЧИТЕ И ДОЛГОГОДИШЕН ДИРЕКТОР НА ОХРИДСКО ЛЕТО

На 87 години вчера почина Љубен Баткоски, еден од основачите и долгогодишен директор на Охридско лето (1982-1996). Баткоски ќе остане запишан во истор ...
1 / 1 НАПИСИ