Таг: Људмил Кљусев

ЉУДМИЛ КЉУСЕВ ОСУДЕН НА 26 МЕСЕЦИ ЗАТВОР ВО САД ЗА НЕЛЕГАЛНО ДИСТРИБУИРАЊЕ НАРКОТИЦИ

ЉУДМИЛ КЉУСЕВ ОСУДЕН НА 26 МЕСЕЦИ ЗАТВОР ВО САД ЗА НЕЛЕГАЛНО ДИСТРИБУИРАЊЕ НАРКОТИЦИ

Људмил Кљусев, синот на првиот македонски премиер Никола Кљусев, е осуден на 26 месеци затвор и на парична казна од 17.500 долари за нелегално дистриб ...
ЉУДМИЛ КЉУСЕВ ОСУДЕН НА 26 МЕСЕЦИ ЗАТВОР ЗА НЕЛЕГАЛНО ДИСТРИБУИРАЊЕ НАРКОТИЦИ

ЉУДМИЛ КЉУСЕВ ОСУДЕН НА 26 МЕСЕЦИ ЗАТВОР ЗА НЕЛЕГАЛНО ДИСТРИБУИРАЊЕ НАРКОТИЦИ

Људмил Кљусев, синот на првиот македонски премиер Никола Кљусев, е осуден на 26 месеци затвор и на парична казна од 17.500 долари за нелегално дистриб ...
НА СИНОТ НА НИКОЛА КЉУСЕВ МУ СЕ ЗАКАНУВА КАЗНА ЗАТВОР ОД 6,5 ГОДИНИ ВО САД ОТКАКО ПРИЗНА ВИНА ЗА ДИСТРИБУЦИЈА НА НАРКОТИЦИ

НА СИНОТ НА НИКОЛА КЉУСЕВ МУ СЕ ЗАКАНУВА КАЗНА ЗАТВОР ОД 6,5 ГОДИНИ ВО САД ОТКАКО ПРИЗНА ВИНА ЗА ДИСТРИБУЦИЈА НА НАРКОТИЦИ

Људмил Кљусев, син на првиот премиер на независна Македонија, Никола Кљусев, призна дека е виновен за нелегална дистрибуција на наркотици и за вршење ...
3 / 3 НАПИСИ