Таг: мачење животни

КИЧЕВЧАНЕЦ ДВА МЕСЕЦИ НА ОСУМ КОЊИ ИМ ГИ РАСЕКУВАЛ ГЛАВИТЕ СО СТАП СО КЛИНЦИ

КИЧЕВЧАНЕЦ ДВА МЕСЕЦИ НА ОСУМ КОЊИ ИМ ГИ РАСЕКУВАЛ ГЛАВИТЕ СО СТАП СО КЛИНЦИ

Кичевчанец од селото Србјани речиси два месеци на осум свои коњи им ги расекувал главите со остар предмет. Против него е поднесена кривична пријава. ...
ДОКТОРОТ ШТО ВЛЕЧЕШЕ КУЧЕ СО АВТОМОБИЛ ДОБИ КРИВИЧНА ОД МВР ЗА МАЧЕЊЕ ЖИВОТНИ

ДОКТОРОТ ШТО ВЛЕЧЕШЕ КУЧЕ СО АВТОМОБИЛ ДОБИ КРИВИЧНА ОД МВР ЗА МАЧЕЊЕ ЖИВОТНИ

Докторот што со патничко моторно возило влечеше куче врзано за автомобил заработи кривична пријава, а кучето му е одземено. Струмичката полицијата, по ...
2 / 2 НАПИСИ