Таг: Магна

КАНАДСКАТА „МАГНА“ ОТВОРИ ФАБРИКА ВО СТРУГА, НАЈАВУВА НАД 1.000 НОВИ РАБОТНИ МЕСТА ДО 2024

КАНАДСКАТА „МАГНА“ ОТВОРИ ФАБРИКА ВО СТРУГА, НАЈАВУВА НАД 1.000 НОВИ РАБОТНИ МЕСТА ДО 2024

Компанијата „Магна интернационал“ од Канада денеска во Струга ја отвори првата фабрика за производство на автомобилски делови за најзначајни производи ...
1 / 1 НАПИСИ