Таг: Мајк Тајсон

ТАЈСОН ИЗВЛЕЧЕ РЕМИ ВО СВОЈОТ ПРВ МЕЧ ПО 15 ГОДИНИ, НАЈАВИ ДЕКА ЌЕ ЈА ДОНИРА ПРЕМИЈАТА ОД 10 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ТАЈСОН ИЗВЛЕЧЕ РЕМИ ВО СВОЈОТ ПРВ МЕЧ ПО 15 ГОДИНИ, НАЈАВИ ДЕКА ЌЕ ЈА ДОНИРА ПРЕМИЈАТА ОД 10 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

Педесет и четиригодишниот Мајк Тајсон покажа дел од својата уништувачка сила од своите најдобри денови откако се врати во ринг по 15 години пауза за е ...
МАЈК ТАЈСОН СЕ ВРАЌА ВО РИНГ ПО 15 ГОДИНИ ПАУЗА

МАЈК ТАЈСОН СЕ ВРАЌА ВО РИНГ ПО 15 ГОДИНИ ПАУЗА

Боксерската легенда Мајк Тајсон го потврди своето враќање во ринг по 15 години пауза, а неговиот противник ќе биде поранешниот светски првак во четири ...
МАЈК ТАЈСОН КУПИ РАНЧ ВО КАЛИФОРНИЈА ЗА ДА ОДГЛЕДУВА МАРИХУАНА

МАЈК ТАЈСОН КУПИ РАНЧ ВО КАЛИФОРНИЈА ЗА ДА ОДГЛЕДУВА МАРИХУАНА

Боксерската легенда Мајк Тајсон објави дека влегува во бизнисот со марихуаната, само ден откако нејзината рекреативна употреба беше легализирана во Ка ...
3 / 3 НАПИСИ