Таг: Македонска кошаркарска федерација

ПЕРО АНТИЌ ИЗБРАН ЗА НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА МАКЕДОНСКАТА КОШАРКАРСКА ФЕДЕРАЦИЈА

ПЕРО АНТИЌ ИЗБРАН ЗА НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА МАКЕДОНСКАТА КОШАРКАРСКА ФЕДЕРАЦИЈА

Перо Антиќ едногласно беше избран за нов претседател на Македонската кошаркарска федерација. Единствениот македонски кошаркар со НБА-кариера немаше ...
ВЛАДО ИЛИЕВСКИ ЌЕ ГО УРИВА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА МКФ ПЕТАР НАУМОСКИ

ВЛАДО ИЛИЕВСКИ ЌЕ ГО УРИВА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА МКФ ПЕТАР НАУМОСКИ

Еден од најдобрите македонски кошаркари Владо Илиевски и официјално ја почна борбата за уривање на актуелниот претседател на Македонската кошаркарска ...
2 / 2 НАПИСИ