Таг: Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС)

ГРАЃАНИТЕ НЕ ВЕРУВААТ ДЕКА АНТИКОРУПЦИСКАТА КОМИСИЈА ИСТРАЖУВА КОРУПЦИЈА

ГРАЃАНИТЕ НЕ ВЕРУВААТ ДЕКА АНТИКОРУПЦИСКАТА КОМИСИЈА ИСТРАЖУВА КОРУПЦИЈА

Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) најмногу потфрлила кај надлежностите поврзани со надзор и контрола, и тоа кај оние поврзани со ...

ТРПЕ И МУДЕ

1 Кабинетот на премиерот Бучковски му одговори на претседателот Црвенковски кој побара и Македонија да воведе визи за граѓаните од Косово. "Не треба д ...
2 / 2 НАПИСИ