Таг: Маврово-Ростуше

БЕСА ПРОГЛАСИ ПОБЕДА НА ИЗБОРИТЕ ЗА СОВЕТ НА ОПШТИНА ТЕТОВО, КУРТОВСКИ ОД СДСМ Е ГРАДОНАЧАЛНИК НА МАВРОВО-РОСТУШЕ, А ИБРАИМ НА ЖУПА

БЕСА ПРОГЛАСИ ПОБЕДА НА ИЗБОРИТЕ ЗА СОВЕТ НА ОПШТИНА ТЕТОВО, КУРТОВСКИ ОД СДСМ Е ГРАДОНАЧАЛНИК НА МАВРОВО-РОСТУШЕ, А ИБРАИМ НА ЖУПА

Со вклучени сирени и развиорени албански и партиски знамиња на автомобилите низ градските улици, како и со зурли и тапани на плоштадот во Тетово, член ...
СЛАБА ИЗЛЕЗНОСТ НА ИЗБОРИТЕ ЗА СОВЕТ ВО ТЕТОВО, ВО МАВРОВО-РОСТУШЕ И ЦЕНТАР ЖУПА ИМА ШАНСИ КОНЕЧНО ДА СЕ ПОСТИГНЕ ЦЕНЗУСОТ ЗА ИЗБОР НА ГРАДОНАЧАЛНИЦИ

СЛАБА ИЗЛЕЗНОСТ НА ИЗБОРИТЕ ЗА СОВЕТ ВО ТЕТОВО, ВО МАВРОВО-РОСТУШЕ И ЦЕНТАР ЖУПА ИМА ШАНСИ КОНЕЧНО ДА СЕ ПОСТИГНЕ ЦЕНЗУСОТ ЗА ИЗБОР НА ГРАДОНАЧАЛНИЦИ

Слаб е одѕивот на тетовци за гласање за избор на советници за Советот на Општината. Според резултатите објавени од ДИК, до 11.30 часот на гласање изле ...
СОБРАНИЕТО ГИ ИЗГЛАСА ИЗМЕНИТЕ НА ИЗБОРНИОТ ЗАКОНИК ДОГОВОРЕНИ ОД СДСМ, ВМРО-ДПМНЕ И ДУИ, ДЕБАР И МАВРОВО-РОСТУШЕ ОД ШЕСТАТА ОДАТ ВО ПЕТТАТА ИЗБОРНА ЕДИНИЦА

СОБРАНИЕТО ГИ ИЗГЛАСА ИЗМЕНИТЕ НА ИЗБОРНИОТ ЗАКОНИК ДОГОВОРЕНИ ОД СДСМ, ВМРО-ДПМНЕ И ДУИ, ДЕБАР И МАВРОВО-РОСТУШЕ ОД ШЕСТАТА ОДАТ ВО ПЕТТАТА ИЗБОРНА ЕДИНИЦА

Со 70 гласа „за“, Собранието утринава го изгласа Предлог-законот за изменување и дополнување на Изборниот законик. Според измените на Изборниот закони ...
3 / 3 НАПИСИ