Таг: мазник

СО ДИЈАМЕТЕР НАД ЕДЕН МЕТАР СВРТЕН МАЗНИК СО ПАРИЧКА ВО БИТОЛСКО БУКОВО

СО ДИЈАМЕТЕР НАД ЕДЕН МЕТАР СВРТЕН МАЗНИК СО ПАРИЧКА ВО БИТОЛСКО БУКОВО

Пречник над еден метар имаше мазникот со паричка што за празникот Василица го свртија жителите на битолското село Буково. И покрај температурите под н ...
ПО 80. ПАТ ПЛАНИНАРИ ВРТЕА МАЗНИК СО ПАРИЧКА НА ПЕЛИСТЕР

ПО 80. ПАТ ПЛАНИНАРИ ВРТЕА МАЗНИК СО ПАРИЧКА НА ПЕЛИСТЕР

Сукан мазник со паричка за среќа во пресрет на православниот празник Василица, денес на Копанки на Пелистер, на надморска височина од 1.500 метри сврт ...
2 / 2 НАПИСИ