Таг: Меделин

ПАБЛО ЕСКОБАР ВО КОЛУМБИЈА ЗАРАБОТУВА И МРТОВ ПРЕКУ ТУРИСТИЧКИТЕ ТУРИ НИЗ НЕГОВИТЕ КУЌИ

ПАБЛО ЕСКОБАР ВО КОЛУМБИЈА ЗАРАБОТУВА И МРТОВ ПРЕКУ ТУРИСТИЧКИТЕ ТУРИ НИЗ НЕГОВИТЕ КУЌИ

Полни дваесет и четири години откако Шефот беше застрелан од полицијата, или, како што многумина веруваат, откако се самоуби на покрив опкружен од пол ...
1 / 1 НАПИСИ