Таг: министер за зсравство

УЧИНОКОТ ЗА ЛЕКАРИТЕ ЌЕ ОСТАНЕ, НО НЕМА ДА ИМА КАЗНИ, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ ТАРАВАРИ

УЧИНОКОТ ЗА ЛЕКАРИТЕ ЌЕ ОСТАНЕ, НО НЕМА ДА ИМА КАЗНИ, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ ТАРАВАРИ

Плаќањето по учинок за лекарите, што го воведе поранешниот министер за здравство Никола Тодоров, сепак нема да се укине, туку само ќе се укинат казнит ...
1 / 1 НАПИСИ