Таг: Министерство за информатичко општество

УАПСЕН ДРЖАВНИОТ СЕКРЕТАР ВО МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ИНФОРМАТИЧКО ОПШТЕСТВО ЈАХИ ЈАХИЈА ЗА ЗЕМАЊЕ ПРОВИЗИЈА ОД ТЕНДЕР

УАПСЕН ДРЖАВНИОТ СЕКРЕТАР ВО МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ИНФОРМАТИЧКО ОПШТЕСТВО ЈАХИ ЈАХИЈА ЗА ЗЕМАЊЕ ПРОВИЗИЈА ОД ТЕНДЕР

По налог на обвинителката за организиран криминал Вилма Рускоска, утринава е уапсен државниот секретар во Министерството за информатичко општество, Ја ...

КОЕ УЧИЛИШТЕ Е НАЈДОБРО ИЛИ КАДЕ ИМА СЛОБОДНО ПАРКИНГ МЕСТО ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ НА НОВИОТ ПОРТАЛ НА МИНИСТЕРСТВО ЗА ИНФОРМАТИЧКО ОПШТЕСТВО

Веб апликации колку слободни места има на одреден паркинг, на која сообраќајница има најголем метеж, што во одреден град е интересно да се посети, кое ...
2 / 2 НАПИСИ