Таг: мирис

СМРДЕАТА НА ИЗГОРЕНА ГУМА И НАФТА ДОАЃА ОД СРБИЈА И ГО ЗАГАДУВА КУМАНОВО, УТВРДИ ДРЖАВНИОТ ИНСПЕКТОРАТ

СМРДЕАТА НА ИЗГОРЕНА ГУМА И НАФТА ДОАЃА ОД СРБИЈА И ГО ЗАГАДУВА КУМАНОВО, УТВРДИ ДРЖАВНИОТ ИНСПЕКТОРАТ

По пријавите на граѓаните и медиумите за непријатна миризба на изгорена гума и нафта во Куманово, која ги пече очите и тера на повраќање, Државниот ин ...
БРИТАНЦИТЕ ТРЕНИРААТ КУЧИЊА ДА МОЖАТ ДА ГО НАМИРИСААТ КОРОНАВИРУСОТ КАЈ ЛУЃЕТО

БРИТАНЦИТЕ ТРЕНИРААТ КУЧИЊА ДА МОЖАТ ДА ГО НАМИРИСААТ КОРОНАВИРУСОТ КАЈ ЛУЃЕТО

Велика Британија почнува со тестирања кои треба да покажат дали специјално обучени кучиња можат да го намирисаат коронавирусот кај луѓето. Хуманита ...
2 / 2 НАПИСИ