Таг: Митко Кржовски

ФИРМАТА НА ВИЦЕПРЕМИЕРОТ КОЧО АНЃУШЕВ ЌЕ ЈА МЕНУВА СОПСТВЕНИЧКАТА СТРУКТУРА, НЕГОВАТА ФУНКЦИЈА Е НЕСПОИВА СО ФУНКЦИЈАТА УПРАВИТЕЛ

ФИРМАТА НА ВИЦЕПРЕМИЕРОТ КОЧО АНЃУШЕВ ЌЕ ЈА МЕНУВА СОПСТВЕНИЧКАТА СТРУКТУРА, НЕГОВАТА ФУНКЦИЈА Е НЕСПОИВА СО ФУНКЦИЈАТА УПРАВИТЕЛ

По заминувањето на Кочо Анѓушев во Владата на Република Македонија, неговата фирма ЕДС почна преговори за промена на сопственичката структура. „ЕДС ...
1 / 1 НАПИСИ