Таг: монитор

ПРАТЕНИКОТ КРМОВ ИСКРШИ МОНИТОР И МИКРОФОН ВО СОБРАНИЕТО, ЛУТ ШТО НЕ БЕА ПРИФАТЕНИ АМАНДМАНИТЕ НА ЛЕВИЦА ЗА ДЕЛОВНИКОТ

ПРАТЕНИКОТ КРМОВ ИСКРШИ МОНИТОР И МИКРОФОН ВО СОБРАНИЕТО, ЛУТ ШТО НЕ БЕА ПРИФАТЕНИ АМАНДМАНИТЕ НА ЛЕВИЦА ЗА ДЕЛОВНИКОТ

Пратеникот на Левица Борислав Крмов го искрши мониторот во собраниската сала, лут затоа што не беа прифатени нивните амандмани за измена на Деловникот ...
КРАЖБАТА НА МОНИТОР ОД БУГАРСКИОТ КУЛТУРЕН ИНСТИТУТ Е НАПАД НА БУГАРСКАТА ДРЖАВА, СПОРЕД ТАМОШНИОТ МИНИСТЕР ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ МИЛКОВ

КРАЖБАТА НА МОНИТОР ОД БУГАРСКИОТ КУЛТУРЕН ИНСТИТУТ Е НАПАД НА БУГАРСКАТА ДРЖАВА, СПОРЕД ТАМОШНИОТ МИНИСТЕР ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ МИЛКОВ

По кражбата на монитор од бугарскиот културен институт во Скопје, бугарскиот министер за надворешни работи Николај Милков рече дека тоа е напад на буг ...
2 / 2 НАПИСИ