Таг: мрежи

РИБАРИ ОД ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА ВО ДОЈРАН ЛОВАТ ЦРВЕНОПЕРКА, БЕЛВИЦА И КОСТРЕЖ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

РИБАРИ ОД ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА ВО ДОЈРАН ЛОВАТ ЦРВЕНОПЕРКА, БЕЛВИЦА И КОСТРЕЖ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Пријатното сончево време во Дојран деновиве привлече голем број спортски и рекреативни риболовци на езерото. Риболовци од Дојран, Струмица, Скопје, Ку ...
ОД ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО ИЗВАДЕНИ НАД 70 „МРЕЖИ ДУХОВИ“ КОИ СЕ ЗАКАНА ЗА ЖИВИОТ СВЕТ

ОД ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО ИЗВАДЕНИ НАД 70 „МРЕЖИ ДУХОВИ“ КОИ СЕ ЗАКАНА ЗА ЖИВИОТ СВЕТ

За неколку дена, од водите на Охридското Езеро, на потегот од Заум до Градиште, на длабочина од 5 до 35 метри отстранети се над 70 мрежи за риби како ...
РИБОКРАДЦИ ФРЛИЛЕ 270 МЕТРИ МРЕЖИ НА ВЕЛЕШКО ЕЗЕРО, ЗЕМЈОДЕЛЦИ ДОЗВОЛАТА ЗА РАБОТА ВО ПОЛИЦИСКИ ЧАС ЈА КОРИСТЕЛЕ ЗА ДИВ РИБОЛОВ

РИБОКРАДЦИ ФРЛИЛЕ 270 МЕТРИ МРЕЖИ НА ВЕЛЕШКО ЕЗЕРО, ЗЕМЈОДЕЛЦИ ДОЗВОЛАТА ЗА РАБОТА ВО ПОЛИЦИСКИ ЧАС ЈА КОРИСТЕЛЕ ЗА ДИВ РИБОЛОВ

Празнично, рибокрадци фрлиле мрежи да ловат риба на Велешко Езеро Младост, но мрежите биле пронајдени, а крадците успеале да побегнат. Настанот се слу ...
3 / 3 НАПИСИ