Таг: МТСП

СОНК ВЕЛИ ДЕКА ШТРАЈКУВААТ 25 ИЛЈАДИ ВРАБОТЕНИ ВО УЧИЛИШТА И ГРАДИНКИ, ШТРАЈКОТ ПРОДОЛЖУВА И УТРЕ

СОНК ВЕЛИ ДЕКА ШТРАЈКУВААТ 25 ИЛЈАДИ ВРАБОТЕНИ ВО УЧИЛИШТА И ГРАДИНКИ, ШТРАЈКОТ ПРОДОЛЖУВА И УТРЕ

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура (СОНК) вели дека според нивните сознанија се штрајкува во сите основни и средни училишта и во гр ...
7 РОМСКИ СЕМЕЈСТВА ТВРДАТ ДЕКА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ТРУД И СОЦИЈАЛА ГИ БРКА ОД ЦЕНТАРОТ ВО ВИЗБЕГОВО ЗАШТО СЕ ЗБОГАТИЛЕ ОД ПЛАСТИЧНИ ШИШИЊА

7 РОМСКИ СЕМЕЈСТВА ТВРДАТ ДЕКА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ТРУД И СОЦИЈАЛА ГИ БРКА ОД ЦЕНТАРОТ ВО ВИЗБЕГОВО ЗАШТО СЕ ЗБОГАТИЛЕ ОД ПЛАСТИЧНИ ШИШИЊА

Седум ромски семејства од групата која беше згрижена од под скопското Кале, а живееше под отворено небо со децата, треба да го напуштат прифатниот цен ...
2 / 2 НАПИСИ