Таг: Мулен Руж

ВЕТЕРНИЦАТА НА КАБАРЕТО „МУЛЕН РУЖ“ ПОВТОРНО ГИ ДОБИ ПЕРКИТЕ ОТКАКО НЕОБЈАСНИВО ПАДНАА ВО АПРИЛ

ВЕТЕРНИЦАТА НА КАБАРЕТО „МУЛЕН РУЖ“ ПОВТОРНО ГИ ДОБИ ПЕРКИТЕ ОТКАКО НЕОБЈАСНИВО ПАДНАА ВО АПРИЛ

Црвената ветерница на славното кабаре „Мулен руж“ во Париз повторно ги доби перките, на специјална церемонија на која се играше кан-кан на локалниот п ...
СЕ УРНАА ПЕРКИТЕ ОД ВЕТЕРНИЦАТА НА КАБАРЕТО „МУЛЕН РУЖ“

СЕ УРНАА ПЕРКИТЕ ОД ВЕТЕРНИЦАТА НА КАБАРЕТО „МУЛЕН РУЖ“

Се урнаа перките од ветерницата на кабарето „Мулен руж“, едно од најпознатите обележја на Париз. Пожарникарите кажаа дека инцидентот се случил ноќеска ...
ГРУПАТА „МУЛЕН РУЖ“ ЕДЕН МЕСЕЦ ЈА ПРАВИ МАСКАТА „ЛИЦЕМЕРИЕ“ СО КОЈА ЌЕ НАСТАПИ НА СТРУМИЧКИОТ КАРНЕВАЛ В САБОТА

ГРУПАТА „МУЛЕН РУЖ“ ЕДЕН МЕСЕЦ ЈА ПРАВИ МАСКАТА „ЛИЦЕМЕРИЕ“ СО КОЈА ЌЕ НАСТАПИ НА СТРУМИЧКИОТ КАРНЕВАЛ В САБОТА

Какво време дојде лудо, луѓето станаa чудо, по неколку лица носат и сè пред себе косат. Ова е пораката што со маската „Лицемерие“ ќе ја упатат членови ...
3 / 3 НАПИСИ