Таг: надзор

1 2 3 10 / 29 НАПИСИ
НОВОРОДЕНЧЕТО ОД РЕСЕН ПОЧИНАЛО ОД НЕРАЗВИЕНИ БЕЛИ ДРОБОВИ, ПОКАЖА НАДЗОРОТ ОД ИНСПЕКТОРАТОТ, НО ЌЕ СЕ ФОРМИРА КОМИСИЈА ДА ГО ИСТРАЖУВА СЛУЧАЈОТ

НОВОРОДЕНЧЕТО ОД РЕСЕН ПОЧИНАЛО ОД НЕРАЗВИЕНИ БЕЛИ ДРОБОВИ, ПОКАЖА НАДЗОРОТ ОД ИНСПЕКТОРАТОТ, НО ЌЕ СЕ ФОРМИРА КОМИСИЈА ДА ГО ИСТРАЖУВА СЛУЧАЈОТ

Кај новороденчето од Ресен, кое почина на 15 јуни при транспортот од Битолската болница за Детската клиника во Скопје, дијагностициран е респираторен ...
ЛОГА МУ ИСПРАТИ НАДЗОР НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА КАВАДАРЕЧКИОТ СУД НАНЕВ, ЗА КОГО ПОБАРА СУДСКИОТ СОВЕТ ДА ПОВЕДЕ ПОСТАПКА ЗА ОДГОВОРНОСТ

ЛОГА МУ ИСПРАТИ НАДЗОР НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА КАВАДАРЕЧКИОТ СУД НАНЕВ, ЗА КОГО ПОБАРА СУДСКИОТ СОВЕТ ДА ПОВЕДЕ ПОСТАПКА ЗА ОДГОВОРНОСТ

Министерството за правда испрати комисија за надзор на работата на судовите во Основниот суд Кавадарци, каде што ќе изврши надзор во работата на АКМИС ...
ПОРАДИ ВРЗУВАЊЕТО НА  МОМЧЕТО СО АУТИЗАМ ВОНРЕДЕН ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР ВО ПСИХИЈАТРИСКАТА БОЛНИЦА ВО ДЕМИР ХИСАР 

ПОРАДИ ВРЗУВАЊЕТО НА  МОМЧЕТО СО АУТИЗАМ ВОНРЕДЕН ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР ВО ПСИХИЈАТРИСКАТА БОЛНИЦА ВО ДЕМИР ХИСАР 

Државниот здравствен и санитарен инспекторат (ДЗСИ) денес изврши вонреден инспекциски надзор во Психијатриската болница во Демир Хисар, по известување ...
ПРИФАТЕНА ЖАЛБАТА НА ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА БИТОЛСКИОТ СОВЕТ ИЛИЕВСКА ПРОТИВ РЕШЕНИЕТО НА ИНСПЕКТОРОТ ЗА ЛОКАЛНА САМОУПРАВА

ПРИФАТЕНА ЖАЛБАТА НА ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА БИТОЛСКИОТ СОВЕТ ИЛИЕВСКА ПРОТИВ РЕШЕНИЕТО НА ИНСПЕКТОРОТ ЗА ЛОКАЛНА САМОУПРАВА

Второстепената државна комисија за одлучување на инспекциски надзор ја уважи жалбата на претседателката на Советот на Општина Битола, Габриела Илиевск ...
НЕ СЕ СОМНЕВАМЕ НА ЛЕКАРСКА ГРЕШКА, ВЕЛИ МАЈКАТА НА МРТВОРОДЕНОТО БЕБЕ, ПОВТОРНО ЌЕ ИМА ВОНРЕДЕН ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР ВО БИТОЛСКАТА БОЛНИЦА

НЕ СЕ СОМНЕВАМЕ НА ЛЕКАРСКА ГРЕШКА, ВЕЛИ МАЈКАТА НА МРТВОРОДЕНОТО БЕБЕ, ПОВТОРНО ЌЕ ИМА ВОНРЕДЕН ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР ВО БИТОЛСКАТА БОЛНИЦА

Не се сомневаме во лекарска грешка, докторите направија сè што е во нивна можност, имав многу плодова вода и тоа беше проблемот што бебето се роди мрт ...
НОВ ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР ВО ОПШТИНА БИТОЛА ОТИ СОВЕТОТ РАЗРЕШИ УПРАВНИ ОДБОРИ ВО ШЕСТ ЈАВНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА, А ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НЕ ПОТПИШУВА

НОВ ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР ВО ОПШТИНА БИТОЛА ОТИ СОВЕТОТ РАЗРЕШИ УПРАВНИ ОДБОРИ ВО ШЕСТ ЈАВНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА, А ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НЕ ПОТПИШУВА

По барање на градоначалникот на Битола, Тони Коњановски, во Општина Битола во тек е нов инспекциски надзор од Државниот инспекторат за локална самоупр ...
КОЊАНОВСКИ БАРА ВОНРЕДЕН ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР ОТКАКО СОВЕТОТ ОДЛУЧИ ДА СЕ РАЗРЕШАТ УПРАВНИТЕ ТЕЛА ВО ЈАВНИТЕ ПРЕТПРИЈАТИЈА ЗАГУБАРИ

КОЊАНОВСКИ БАРА ВОНРЕДЕН ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР ОТКАКО СОВЕТОТ ОДЛУЧИ ДА СЕ РАЗРЕШАТ УПРАВНИТЕ ТЕЛА ВО ЈАВНИТЕ ПРЕТПРИЈАТИЈА ЗАГУБАРИ

Градоначалникот на Битола Тони Коњановски ќе побара од Државниот инспекторат за локална самоуправа да изврши вонреден инспекциски надзор врз работата ...
ИНСПЕКТОРИ И КОМИСИЈА ЗА СТРУЧЕН НАДЗОР ЈА ИСПИТУВААТ СМРТТА НА НОВОРОДЕНЧЕТО ВО БИТОЛСКАТА БОЛНИЦА

ИНСПЕКТОРИ И КОМИСИЈА ЗА СТРУЧЕН НАДЗОР ЈА ИСПИТУВААТ СМРТТА НА НОВОРОДЕНЧЕТО ВО БИТОЛСКАТА БОЛНИЦА

Во тек е инспекцискиот вонреден надзор од Државниот санитарен и здравствен инспекторат (ДСЗИ) во Клиничката болница во Битола, а формирана е и комисиј ...
ПОРАДИ СМРТ НА НОВОРОДЕНЧЕ ПОВТОРНО ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР ВО БИТОЛСКАТА БОЛНИЦА, АКО ИМА ПРОПУСТ ЌЕ ИМА И ОДГОВОРНОСТ, РЕЧЕ МИНИСТЕРОТ МЕЏИТИ

ПОРАДИ СМРТ НА НОВОРОДЕНЧЕ ПОВТОРНО ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР ВО БИТОЛСКАТА БОЛНИЦА, АКО ИМА ПРОПУСТ ЌЕ ИМА И ОДГОВОРНОСТ, РЕЧЕ МИНИСТЕРОТ МЕЏИТИ

Утре пристигнуваат инспектори од Државниот здравствен и санитарен инспекторат (ДЗСИ) за да утврдат како и зошто вчера починало новороденчето во Клинич ...
ИНСПЕКЦИЈАТА НЕ УТВРДИ ПРОПУСТИ ВО ЛЕКУВАЊЕТО НА ПЕТГОДИШНОТО ДЕВОЈЧЕ КОЕ ПОЧИНА ВО БИТОЛСКАТА БОЛНИЦА

ИНСПЕКЦИЈАТА НЕ УТВРДИ ПРОПУСТИ ВО ЛЕКУВАЊЕТО НА ПЕТГОДИШНОТО ДЕВОЈЧЕ КОЕ ПОЧИНА ВО БИТОЛСКАТА БОЛНИЦА

Не се констатирани недостатоци во рамките на надлежноста, се вели во соопштението објавено по завршениот вонреден инспекциски надзор од Државниот сани ...
1 2 3 10 / 29 НАПИСИ