Таг: националн малцинства

ЗАКОНИТЕ СЕ ДОБРИ, ТРЕБА ДА СЕ ПОДОБРИ НИВНОТО СПРОВЕДУВАЊЕ, СЕ ВЕЛИ ВО МИСЛЕЊЕТО НА СОВЕТОТ НА ЕВРОПА ЗА МАКЕДОНИЈА

ЗАКОНИТЕ СЕ ДОБРИ, ТРЕБА ДА СЕ ПОДОБРИ НИВНОТО СПРОВЕДУВАЊЕ, СЕ ВЕЛИ ВО МИСЛЕЊЕТО НА СОВЕТОТ НА ЕВРОПА ЗА МАКЕДОНИЈА

Северна Македонија постигна значителен напредок во правната заштита на правата на лицата кои припаѓаат на националните малцинства, особено во полето н ...
1 / 1 НАПИСИ