Таг: неплатени сметки

ПАРНО НЕ СЕ ПУШТА ВО СЈО ОТИ МОЖЕЛО ПАК ДА СЕ ПОПЛАВАТ ДОКАЗИТЕ, СТРУЈАТА И ТЕЛЕФОНИТЕ ПРЕД ИСКЛУЧУВАЊЕ

ПАРНО НЕ СЕ ПУШТА ВО СЈО ОТИ МОЖЕЛО ПАК ДА СЕ ПОПЛАВАТ ДОКАЗИТЕ, СТРУЈАТА И ТЕЛЕФОНИТЕ ПРЕД ИСКЛУЧУВАЊЕ

Поранешните обвинителите од СЈО, кои на работа сè уште доаѓаат во зградата на „Рузвелтова“, како и 90-тина вработени службеници, чиј статус лебди три ...
ИНСПЕКТОРИТЕ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА НЕ МОЖАТ ДА РАБОТАТ ОТИ ИМ СЕ ИСКЛУЧЕНИ ТЕЛЕФОНИТЕ

ИНСПЕКТОРИТЕ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА НЕ МОЖАТ ДА РАБОТАТ ОТИ ИМ СЕ ИСКЛУЧЕНИ ТЕЛЕФОНИТЕ

Државниот инспекторат за животна средина е со долг од милион денари и исклучени телефони поради неплатени сметки. Овој инспекторат не може соодветно д ...
ПО НАЛОГ НА АЕК КАБЕЛСКИ ОПЕРАТОР НЕМА ДА ТУЖИ ЗА НЕПЛАТЕНИ СМЕТКИ ЛИЦЕ СО НАРУШЕН ПСИХОФИЗИЧКИ РАЗВОЈ

ПО НАЛОГ НА АЕК КАБЕЛСКИ ОПЕРАТОР НЕМА ДА ТУЖИ ЗА НЕПЛАТЕНИ СМЕТКИ ЛИЦЕ СО НАРУШЕН ПСИХОФИЗИЧКИ РАЗВОЈ

Кабелскиот оператор, кој пред околу една година склучил договор со 27- годишен клиент без деловна способност, со видливи болести церебрална парализа, ...
3 / 3 НАПИСИ