Таг: никотин

ПУШАЧИТЕ ИМААТ ПОМАЛ РИЗИК ДА СЕ ЗАРАЗАТ СО КОРОНАВИРУС, ПОКАЖА ФРАНЦУСКО ИСТРАЖУВАЊЕ

ПУШАЧИТЕ ИМААТ ПОМАЛ РИЗИК ДА СЕ ЗАРАЗАТ СО КОРОНАВИРУС, ПОКАЖА ФРАНЦУСКО ИСТРАЖУВАЊЕ

Француски истражувачи планираат да тестираат никотински лепенки на пациенти со коронавирус и на здравствени работници откако едно истражување покажа д ...
1 / 1 НАПИСИ