Таг: нова сала

ПОВЕЌЕ УМЕТНИЦИ, ПОМАЛКУ ПОЛИТИЧАРИ НА ОФИЦИЈАЛНОТО ОТВОРАЊЕ НА НОВАТА ФИЛХАРМОНИЈА

ПОВЕЌЕ УМЕТНИЦИ, ПОМАЛКУ ПОЛИТИЧАРИ НА ОФИЦИЈАЛНОТО ОТВОРАЊЕ НА НОВАТА ФИЛХАРМОНИЈА

Со искрени и долги аплаузи и овации, публиката синоќа ја поздрави Македонската филхармонија на првиот официјален концерт во новата сала, насловен „Нов ...
ФИЛХАРМОНИЈАТА ДОБИ ТЕХНИЧКА ДОЗВОЛА ЗА НОВ ПОЧЕТОК, ОТВОРАЊЕТО Е ВЕЧЕРВА

ФИЛХАРМОНИЈАТА ДОБИ ТЕХНИЧКА ДОЗВОЛА ЗА НОВ ПОЧЕТОК, ОТВОРАЊЕТО Е ВЕЧЕРВА

Новата сала на Македонската филхармонија денес претпладне ја доби дозволата за технички прием, и со тоа, вечерва во 20 часот, свечено и официјално ќе ...
ДО ОТВОРАЊЕТО НА 25 ОКТОМВРИ ФИЛХАРМОНИЈАТА ЌЕ ИМА ТЕХНИЧКИ ПРИЕМ

ДО ОТВОРАЊЕТО НА 25 ОКТОМВРИ ФИЛХАРМОНИЈАТА ЌЕ ИМА ТЕХНИЧКИ ПРИЕМ

„Нов почеток“ е насловен концертот со кој на 25 октомври официјално и со одобрен технички прием ќе се отвори новата сала на Македонската филхармонија. ...
3 / 3 НАПИСИ