Таг: обвинителката Снежана Бундалевска

ОДЛОЖЕНО СУДЕЊЕТО, САВЕСКИ И КУНОВСКИ ОСТАНУВААТ ВО КУЌЕН ПРИТВОР

ОДЛОЖЕНО СУДЕЊЕТО, САВЕСКИ И КУНОВСКИ ОСТАНУВААТ ВО КУЌЕН ПРИТВОР

Одложено е и денешното судење на членовите на Левица Здравски Савески и Владимир Куновски обвинети за демолирање на канцеларијата на Иванов. Судот го ...
1 / 1 НАПИСИ