Таг: Охридска банка

ОД АПРИЛ 2021 ГОДИНА ШПАРКАСЕ И ОХРИДСКА ЌЕ СЕ СПОЈАТ ВО ЕДНА БАНКА, УСЛОВИТЕ ЗА КЛИЕНТИТЕ ОСТАНУВААТ ИСТИ

ОД АПРИЛ 2021 ГОДИНА ШПАРКАСЕ И ОХРИДСКА ЌЕ СЕ СПОЈАТ ВО ЕДНА БАНКА, УСЛОВИТЕ ЗА КЛИЕНТИТЕ ОСТАНУВААТ ИСТИ

Сметките на клиентите на Охридска банка, како и условите за кредити дефинирани во договорите остануваат исти откако австриската Штаермаркише Шпаркасе ...
ШТАЕРМАРКИШЕ БАНКА ОД АВСТРИЈА ЈА ПРЕЗЕДЕ ОХРИДСКА БАНКА

ШТАЕРМАРКИШЕ БАНКА ОД АВСТРИЈА ЈА ПРЕЗЕДЕ ОХРИДСКА БАНКА

Штаермеркише Банка и Шпаркасен АГ од Грац, Австрија, се стекна со 472.839 акции и 91,5733% од гласачките права во Охридска банка АД Скопје со што дене ...
„ОХРИДСКА БАНКА“ ГИ КАНИ СТУДЕНТИТЕ НА БЕСПЛАТНА ЛЕТНА ШКОЛА ЗА МЛАДИ БАНКАРИ ВО ОХРИД

„ОХРИДСКА БАНКА“ ГИ КАНИ СТУДЕНТИТЕ НА БЕСПЛАТНА ЛЕТНА ШКОЛА ЗА МЛАДИ БАНКАРИ ВО ОХРИД

Од први до 28 јули „Охридска банка Сосиете Женерал“ ќе организира летна школа за млади банкари „Биди банкар“. Четиринеделната школа е наменета за сите ...
ШТАЕРМЕРКИШЕ ШПАРКАСЕ ЈА КУПИ ОХРИДСКА БАНКА

ШТАЕРМЕРКИШЕ ШПАРКАСЕ ЈА КУПИ ОХРИДСКА БАНКА

Штаермеркише банк унд Шпаркасен АГ Грац ќе биде нов сопственик на Охридска банка, откако потпиша договор за купопродажба на сите акции на Сосиете жене ...
4 / 4 НАПИСИ