Таг: Охридско-Струшкиот Регион

РЕТКИОТ СТРУШКИ МУЗЕЈ „Д-Р НИКОЛА НЕЗЛОБИНСКИ“ ОСТАНА БЕЗ ПОСЕТИТЕЛИ ПОРАДИ КОВИД ПАНДЕМИЈАТА

РЕТКИОТ СТРУШКИ МУЗЕЈ „Д-Р НИКОЛА НЕЗЛОБИНСКИ“ ОСТАНА БЕЗ ПОСЕТИТЕЛИ ПОРАДИ КОВИД ПАНДЕМИЈАТА

Музејот „Д-р Никола Незлобински“ во Струга е единствен во регионот со вредна колекција која ги чува тајните на охридско-струшката природа и е вистинск ...
ЕДЕН УАПСЕН ПО СЕРИЈАТА ПОЖАРИ ВО ОХРИДСКО-СТРУШКИОТ РЕГИОН

ЕДЕН УАПСЕН ПО СЕРИЈАТА ПОЖАРИ ВО ОХРИДСКО-СТРУШКИОТ РЕГИОН

Во Охридско-Струшкиот Регион вчера се случија неколку пожари во кои е предизвикана поголема материјална штета, a за прв пат еден пироман е лишен од сл ...
КАНЕО И ЖЕНСКА ПЛАЖА НАЈМНОГУ НАСТРАДАА ВО НЕВРЕМЕТО ВО ОХРИД И СТРУГА

КАНЕО И ЖЕНСКА ПЛАЖА НАЈМНОГУ НАСТРАДАА ВО НЕВРЕМЕТО ВО ОХРИД И СТРУГА

По невремето кое што синоќа го зафати Охридско-Струшкиот Регион, состојбата е нормализирана. Најпогодена беше крајбежната линија на потегот од населба ...
3 / 3 НАПИСИ