Таг: Олимписки игри во Париз

ХОЛАНДСКИ ОДБОЈКАР КОЈ БИЛ В ЗАТВОР ЗА СИЛУВАЊЕ 12-ГОДИШНО ДЕВОЈЧЕ ЌЕ ИГРА НА ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ВО ПАРИЗ

ХОЛАНДСКИ ОДБОЈКАР КОЈ БИЛ В ЗАТВОР ЗА СИЛУВАЊЕ 12-ГОДИШНО ДЕВОЈЧЕ ЌЕ ИГРА НА ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ВО ПАРИЗ

Шефовите на холандската одбојка ја бранат одлуката што во олимпискиот тим за Париз вклучија играч кој бил осуден за силување дете. Стивен фан де Фе ...
ФРАНЦИЈА ВЛОЖИ 1,4 МИЛИЈАРДИ ЕВРА ВО ПРОЧИСТУВАЊЕТО НА СЕНА ВО ПАРИЗ, ВО НЕА ОДНОВО ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ПЛИВА

ФРАНЦИЈА ВЛОЖИ 1,4 МИЛИЈАРДИ ЕВРА ВО ПРОЧИСТУВАЊЕТО НА СЕНА ВО ПАРИЗ, ВО НЕА ОДНОВО ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ПЛИВА

Франција вложи повеќе од 1,4 милијарди евра во прочистувањето на реката Сена во Париз, со цел во неа да можат да се одржуваат пливачки натпревари на п ...
МАРАТОНЕЦОТ ДАРИО ИВАНОВСКИ Е ПРВИОТ МАКЕДОНСКИ АТЛЕТИЧАР КОЈ ОСТВАРИЛ ОЛИМПИСКА НОРМА

МАРАТОНЕЦОТ ДАРИО ИВАНОВСКИ Е ПРВИОТ МАКЕДОНСКИ АТЛЕТИЧАР КОЈ ОСТВАРИЛ ОЛИМПИСКА НОРМА

Маратонецот Дарио Ивановски уште еднаш испиша историја на македонскиот спорт откако стана првиот атлетичар кој остварил норма за Олимписки игри. Ивано ...
3 / 3 НАПИСИ