Таг: Оливер Соасовски

ЕВЕНТУАЛНОТО БУГАРСКО „НЕ“ ЗА ПОЧЕТОК НА ПРЕГОВОРИ СО ЕУ НЕМА ДА ЈА НАРУШИ БЕЗБЕДНОСНАТА СОСТОЈБА ВО ДРЖАВАТА, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ СПАСОВСКИ

ЕВЕНТУАЛНОТО БУГАРСКО „НЕ“ ЗА ПОЧЕТОК НА ПРЕГОВОРИ СО ЕУ НЕМА ДА ЈА НАРУШИ БЕЗБЕДНОСНАТА СОСТОЈБА ВО ДРЖАВАТА, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ СПАСОВСКИ

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски е убеден дека бугарското „не“ за почеток на преговори со ЕУ не може да биде причина за нарушување на б ...
ПОЧНА МАСОВНО ТЕСТИРАЊЕ ЗА КОВИД-19 НА ВРАБОТЕНИТЕ ВО КУМАНОВСКАТА БОЛНИЦА

ПОЧНА МАСОВНО ТЕСТИРАЊЕ ЗА КОВИД-19 НА ВРАБОТЕНИТЕ ВО КУМАНОВСКАТА БОЛНИЦА

Со масовно тестирање на здравствените работници во Кумановската болница, Владата одлучи да го спречи ширењето на заразата помеѓу медицинскиот персонал ...
2 / 2 НАПИСИ