Таг: Орхан Багашов

16-ГОДИШНИОТ ОРХАН БАГАШОВ И ТИМОТ СО ПРОЕКТОТ БИОНИЧКА РАКА КОНКУРИРААТ ЗА 20.000 ДОЛАРИ НА СВЕТСКИ НАТПРЕВАР

16-ГОДИШНИОТ ОРХАН БАГАШОВ И ТИМОТ СО ПРОЕКТОТ БИОНИЧКА РАКА КОНКУРИРААТ ЗА 20.000 ДОЛАРИ НА СВЕТСКИ НАТПРЕВАР

Орхан Багашов од Тетово со тимот „Бионик“ продолжуваат со успесите со нивниот проект бионичка рака. Во конкуренција на петте најдобри тима на млади ин ...
16-ГОДИШНИОТ ТЕТОВЕЦ ОРХАН БАГАШОВ ДИЗАЈНИРА БИОНИЧКА РАКА ЗА ЛИЦАТА СО АМПУТИРАНА ПОДЛАКТИЦА

16-ГОДИШНИОТ ТЕТОВЕЦ ОРХАН БАГАШОВ ДИЗАЈНИРА БИОНИЧКА РАКА ЗА ЛИЦАТА СО АМПУТИРАНА ПОДЛАКТИЦА

Иако има само 16 години, тетовецот Орхан Багашов работи на изработка на бионичка рака наменета за лицата со ампутирана подлактица. Прототипот е речиси ...
2 / 2 НАПИСИ