Таг: пенали

КЛАДЕЊЕ ВО ТУНЕЛ

КЛАДЕЊЕ ВО ТУНЕЛ

Дај им пари за мир во куќа. Лекс специјалис за Арачиново ...
САМСОНЕНКО МЕСЕЧНО ПЛАЌА ПО 10.000 ЕВРА ПЕНАЛИ ОТИ ДОЦНИ СО ИЗГРАДБАТА НА ХОТЕЛОТ СО ОФИЦЕРСКИ ДОМ НА ПЛОШТАДОТ ВО СКОПЈЕ

САМСОНЕНКО МЕСЕЧНО ПЛАЌА ПО 10.000 ЕВРА ПЕНАЛИ ОТИ ДОЦНИ СО ИЗГРАДБАТА НА ХОТЕЛОТ СО ОФИЦЕРСКИ ДОМ НА ПЛОШТАДОТ ВО СКОПЈЕ

Рускиот бизнисмен Сергеј Самсоненко месечно ѝ плаќа по 10.000 евра на Општина Центар оти доцни со изградбата на хотелот со Офицерски дом на Плоштадот ...
ИТАЛИЈА НОВ ЕВРОПСКИ ШАМПИОН, ЈА ПОБЕДИ АНГЛИЈА НА ПЕНАЛИ

ИТАЛИЈА НОВ ЕВРОПСКИ ШАМПИОН, ЈА ПОБЕДИ АНГЛИЈА НА ПЕНАЛИ

Италија е нов европски шампион во фудбал откако ја победи Англија во финалето на Европското првенство, по изведувањето на пеналите. По 120 минути игра ...
„ЛИМАК“ МЕСЕЧНО Ѝ  ПЛАЌА 80.000 ЕВРА ПЕНАЛИ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР ОТИ ДОЦНИ СО ИЗГРАДБАТА НА УЛИЦАТА ПОД ЈУЖЕН БУЛЕВАР

„ЛИМАК“ МЕСЕЧНО Ѝ ПЛАЌА 80.000 ЕВРА ПЕНАЛИ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР ОТИ ДОЦНИ СО ИЗГРАДБАТА НА УЛИЦАТА ПОД ЈУЖЕН БУЛЕВАР

За доцнење со изградбата на подземната улица под Јужен булевар и објектите над него, турската фирма „Лимак“ ѝ плаќа пенали на Општина Центар. Досега, ...
РАЗГОВАРАМЕ ЗА КОМПЕНЗАЦИЈА СО ИЗВЕДУВАЧОТ НА НОВИОТ КЛИНИЧКИ ЗА ДА НЕ ПЛАЌАМЕ ПЕНАЛИ, ВЕЛИ ФИЛИПЧЕ

РАЗГОВАРАМЕ ЗА КОМПЕНЗАЦИЈА СО ИЗВЕДУВАЧОТ НА НОВИОТ КЛИНИЧКИ ЗА ДА НЕ ПЛАЌАМЕ ПЕНАЛИ, ВЕЛИ ФИЛИПЧЕ

Македонија нема обврска да плаќа пенали кон Банката на Советот на Европа за откажување на делот од договорот за изградба на нов клинички центар на мес ...
АРХИТЕКТИТЕ БАРААТ НОВИОТ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР ДА СЕ СЕЛИ НАДВОР ОД СКОПЈЕ

АРХИТЕКТИТЕ БАРААТ НОВИОТ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР ДА СЕ СЕЛИ НАДВОР ОД СКОПЈЕ

Асоцијацијата на архитекти на Македонија бара дислокација и изградба на нов Клинички центар , во општина Карпош. Претседателот на ААМ, Мартин Пановски ...
6 / 6 НАПИСИ