Таг: пилот проект

ЛАЖНА ВЕСТ СЕ ШИРИ ДЕКА СЕКСУАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ ЌЕ СЕ УЧИ ВО ВТОРО ОДДЕЛЕНИЕ, ТИЕ МАТЕРИЈАЛИ НЕ СЕ НИ ОД ЗЕМЈАВА, ВЕЛИ ЦАРОВСКА

ЛАЖНА ВЕСТ СЕ ШИРИ ДЕКА СЕКСУАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ ЌЕ СЕ УЧИ ВО ВТОРО ОДДЕЛЕНИЕ, ТИЕ МАТЕРИЈАЛИ НЕ СЕ НИ ОД ЗЕМЈАВА, ВЕЛИ ЦАРОВСКА

Лажна е веста која се шири низ социјалните медиуми дека сексуалното образование ќе се изучува од второ одделение, регира Министерството за образование ...
ЛЕК НА РЕЦЕПТ ЌЕ СE ПОДИГА СО ЛИЧНА КАРТА ИЛИ ПАСОШ, УКИНАТИ КВОТИТЕ ВО 43 АПТЕКИ ВО ТУРИСТИЧКИТЕ МЕСТА

ЛЕК НА РЕЦЕПТ ЌЕ СE ПОДИГА СО ЛИЧНА КАРТА ИЛИ ПАСОШ, УКИНАТИ КВОТИТЕ ВО 43 АПТЕКИ ВО ТУРИСТИЧКИТЕ МЕСТА

Фондот за здравствено осигурување (ФЗОМ) соопшти дека во 43 аптеки во Гевгелија, Охрид, Ресен, Дојран и Струга овој месец се укинуваат квотите за леко ...
ФИЛИПЧЕ ПAK ЌЕ ГИ СПОЈУВА СКОПСКИТЕ КЛИНИКИ ВО ЕДЕН КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР

ФИЛИПЧЕ ПAK ЌЕ ГИ СПОЈУВА СКОПСКИТЕ КЛИНИКИ ВО ЕДЕН КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР

Скопските клиники повторно ќе се спојуваат во еден клинички центар, најави новиот министер за здравство Венко Филипче. Тој кажа дека на тој начин сака ...
3 / 3 НАПИСИ