Таг: победници

ДАРИО ИВАНОВСКИ И АНДРИЈАНА ПОП АРСОВА ПОБЕДИЈА НА СКОПСКИОТ МАРАТОН СО НОВИ ДРЖАВНИ РЕКОРДИ

ДАРИО ИВАНОВСКИ И АНДРИЈАНА ПОП АРСОВА ПОБЕДИЈА НА СКОПСКИОТ МАРАТОН СО НОВИ ДРЖАВНИ РЕКОРДИ

Македонските атлетичари Дарио Ивановски и Андријана Поп Арсова се победници на Скопскиот маратон, чие што 17. издание се одржа денеска низ улиците на ...
„ВЕШТЕРКА ВДОВИЦА“ ОД КИНА ГО МАЃЕПСА РОТЕРДАМ

„ВЕШТЕРКА ВДОВИЦА“ ОД КИНА ГО МАЃЕПСА РОТЕРДАМ

(Специјално од Ротердам: Марина КОСТОВА) „Вештерка вдовица“, дебито на кинескиот автор Каи Ченгјие го освои Златниот тигар и 40.000 евра, главната ...
2 / 2 НАПИСИ