Таг: податоци

ВО ЈАНУАРИ ВОЗДУХОТ ВО ГЛАВНИОТ ГРАД БИЛ НАЈМАЛКУ ЗАГАДЕН СПОРЕДЕНО СО ИЗМИНАТИТЕ 7 ГОДИНИ, ВЕЛАТ ОД ГРАД СКОПЈЕ

ВО ЈАНУАРИ ВОЗДУХОТ ВО ГЛАВНИОТ ГРАД БИЛ НАЈМАЛКУ ЗАГАДЕН СПОРЕДЕНО СО ИЗМИНАТИТЕ 7 ГОДИНИ, ВЕЛАТ ОД ГРАД СКОПЈЕ

Во јануари годинава воздухот во Скопје бил најчист во споредба со изминатите седум години. Ова го покажуваат податоците на Град Скопје кои ги објави д ...
ЈАНЕВА НЕ ДАЛА НАРЕДБА ЗА БРИШЕЊЕ И УНИШТУВАЊЕ ПОДАТОЦИ ВО КОМПЈУТЕРИТЕ, ВЕЛИ СЈО

ЈАНЕВА НЕ ДАЛА НАРЕДБА ЗА БРИШЕЊЕ И УНИШТУВАЊЕ ПОДАТОЦИ ВО КОМПЈУТЕРИТЕ, ВЕЛИ СЈО

Нема никаква наредба за бришење или уништување на какви било податоци од компјутерите на Специјалното јавно обвинителство (СЈО),  а активностите на ИТ ...
НА ВИКИПЕДИЈА ИНФОРМАЦИИ ЗА ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК

НА ВИКИПЕДИЈА ИНФОРМАЦИИ ЗА ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК

Википедија е збогатена со неколку одредници на македонски јазик за церебрална парализа. Ова е реализирано преку т.н. уредувачки маратон, Википедија ...
3 / 3 НАПИСИ