Таг: пофалници

БИТОЛСКИТЕ СОВЕТНИЦИ ОД СДСМ ДОДЕЛИЈА САТИРИЧНИ ПОФАЛНИЦИ НА ДИРЕКТОРИ НА ЈАВНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА СО ЗАГУБИ И НЕ ГЛАСАА ЗА ЗАВРШНИТЕ СМЕТКИ

БИТОЛСКИТЕ СОВЕТНИЦИ ОД СДСМ ДОДЕЛИЈА САТИРИЧНИ ПОФАЛНИЦИ НА ДИРЕКТОРИ НА ЈАВНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА СО ЗАГУБИ И НЕ ГЛАСАА ЗА ЗАВРШНИТЕ СМЕТКИ

На сатиричен начин, координаторот на опозициската советничка група на СДСМ Методија Илиевски денеска им додели пофалници на сите директори на јавните ...
1 / 1 НАПИСИ