Таг: полициска асистенција

МИЈАЛКОВ ГО ДОНЕСОА, ПА ГО ВРАТИЈА ВО СТРУГА, 200 ЕВРА ПАРИ НА ГРАЃАНИТЕ ЧИНИ ДЕНЕШНОТО ОДЛАГАЊЕ НА ВТОРИОТ СТАРТ НА „ТВРДИНА-ТАРГЕТ“

МИЈАЛКОВ ГО ДОНЕСОА, ПА ГО ВРАТИЈА ВО СТРУГА, 200 ЕВРА ПАРИ НА ГРАЃАНИТЕ ЧИНИ ДЕНЕШНОТО ОДЛАГАЊЕ НА ВТОРИОТ СТАРТ НА „ТВРДИНА-ТАРГЕТ“

Денешното одлагање на почетокот на повтореното судење за незаконското масовно прислушување „Тврдина-Таргет“, го чини затворот „Струга“ 150 евра, а „Ид ...
ПОЛИЦИСКА АСИСТЕНЦИЈА НАПРАВИ ПАНИКА ВО БРЕСТ ПОРАДИ ПРЕМЕР НА ШУМА

ПОЛИЦИСКА АСИСТЕНЦИЈА НАПРАВИ ПАНИКА ВО БРЕСТ ПОРАДИ ПРЕМЕР НА ШУМА

Жители на скопското село Брест се вознемирени поради полициска акција која трае веќе 24 часа, јави порталот на албански јазик „Журнал“. Од МВР ни изја ...
2 / 2 НАПИСИ