Таг: полов напад врз дете

ВО БИТОЛА ТАТКО СЕКСУАЛНО ГИ ЗЛОУПОТРЕБУВАЛ СВОИТЕ ТРИ ДЕЦА

ВО БИТОЛА ТАТКО СЕКСУАЛНО ГИ ЗЛОУПОТРЕБУВАЛ СВОИТЕ ТРИ ДЕЦА

Основното јавно обвинителство од Битола даде наредба за спроведување истражна постапка против 58-годишен маж, осомничен дека сторил три продолжени кри ...
ТРЕНЕРОТ ПО СТРЕЛАШТВО ПЕШИЌ ДОБИ ОСУМ ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ПОЛОВ НАПАД ВРЗ 13-ГОДИШНИЧКА

ТРЕНЕРОТ ПО СТРЕЛАШТВО ПЕШИЌ ДОБИ ОСУМ ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ПОЛОВ НАПАД ВРЗ 13-ГОДИШНИЧКА

Кавадарчанецот Благој Пешиќ (69) доби осум години затвор за полов напад врз дете кое не навршило 14 години. Ова е неправосилната пресуда што во Основе ...
ДИРЕКТОРОТ НА „25 МАЈ“ ПОДНЕЛ ОСТАВКА ПО СЛУЧАЈОТ НА СИЛУВАЊЕ НА 13-ГОДИШНА ШТИТЕНИЧКА

ДИРЕКТОРОТ НА „25 МАЈ“ ПОДНЕЛ ОСТАВКА ПО СЛУЧАЈОТ НА СИЛУВАЊЕ НА 13-ГОДИШНА ШТИТЕНИЧКА

Директорот на Заводот за згрижување деца со воспитно - социјални проблеми и нарушено поведение - Скопје или познат како дома за деца „25 мај“, Стевчо ...
МВР ВЕЌЕ ПОДНЕЛО КРИВИЧНА ПРИЈАВА ЗА ПОЛОВ НАПАД ВРЗ ДЕТЕ ЗА СЛУЧАЈОТ СО ДЕВОЈЧЕТО ОД ДОМОТ 25 МАЈ, А НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ ВЕЛИ ДЕКА НАДЛЕЖНИТЕ ЗАТАИЛЕ ДА ГО ЗАШТИТАТ

МВР ВЕЌЕ ПОДНЕЛО КРИВИЧНА ПРИЈАВА ЗА ПОЛОВ НАПАД ВРЗ ДЕТЕ ЗА СЛУЧАЈОТ СО ДЕВОЈЧЕТО ОД ДОМОТ 25 МАЈ, А НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ ВЕЛИ ДЕКА НАДЛЕЖНИТЕ ЗАТАИЛЕ ДА ГО ЗАШТИТАТ

Малолетното 13 годишно девојче од домот за деца „25 Мај“ во текот на 2016, 2017 и 2018 година од социјално-згрижувачките установи девет пати е пријаву ...
4 / 4 НАПИСИ