Таг: поплавен

НОВИТЕ УЛИЦИ И ПАРКИНЗИ ВО КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР ПОПЛАВЕНИ ПО ПРВИОТ ОБИЛЕН ДОЖД

НОВИТЕ УЛИЦИ И ПАРКИНЗИ ВО КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР ПОПЛАВЕНИ ПО ПРВИОТ ОБИЛЕН ДОЖД

Улиците и паркинзите во Клиничкиот центар се поплавени по врнежите на дожд изминативе два дена. Паркингот кај Клиниката за стоматологија е целиот под ...
ПОТРОШЕНИ 100.000 ЕВРА ЗА ИЗОЛАЦИЈА, А МИЛЕНИУМСКИОТ КРСТ НА ВОДНО ПЛИВА ВО ВОДА

ПОТРОШЕНИ 100.000 ЕВРА ЗА ИЗОЛАЦИЈА, А МИЛЕНИУМСКИОТ КРСТ НА ВОДНО ПЛИВА ВО ВОДА

Поплавени со вода се ресторанот и дуќаните на Милениумскиот крст на Водно во Скопје. Иако за изолација и санирање на овој проблем минатото раководство ...
2 / 2 НАПИСИ