Таг: посебни истражни мерки

1 212 / 12 НАПИСИ
И ПРИБЕ СЕ ИНТЕРЕСИРАЛ ЗА ПОСЕБНИТЕ ИСТРАЖНИ МЕРКИ КОИШТО СЈО ГИ БАРА ОД УБК

И ПРИБЕ СЕ ИНТЕРЕСИРАЛ ЗА ПОСЕБНИТЕ ИСТРАЖНИ МЕРКИ КОИШТО СЈО ГИ БАРА ОД УБК

Претресот на главниот систем за следење на комуникациите и на помошниот систем во Управата за безбедност и контраразузнавање за кој директорите на УБК ...
ЈАНЕВА НА НОЌНА СТРАЖА, ЧАВКОВ, АНДОНОВ И АТАНАСОВСКИ ЦЕЛА НОЌ ГО БЛОКИРАА СЈО ВО УБК

ЈАНЕВА НА НОЌНА СТРАЖА, ЧАВКОВ, АНДОНОВ И АТАНАСОВСКИ ЦЕЛА НОЌ ГО БЛОКИРАА СЈО ВО УБК

Тимови на Специјалното јавно обвинителство во смени работат во Управата за безбедност и контраразузнавање, каде влегоа вчера во 11 часот со судска нар ...
1 212 / 12 НАПИСИ