Таг: Предлог-буџетот за 2017

И ДОГОДИНА ЕВРООБВРЗНИЦА ЗА ПОКРИВАЊЕ НА ДУПКАТА ВО БУЏЕТОТ

И ДОГОДИНА ЕВРООБВРЗНИЦА ЗА ПОКРИВАЊЕ НА ДУПКАТА ВО БУЏЕТОТ

И догодина Македонија ќе издаде еврообврзница. Со неа треба да се покрие дел од буџетскиот минус, кој според Предлог-буџетот за2017 изнесува 302,5 мил ...
1 / 1 НАПИСИ