Таг: пријави

1 2 10 / 19 НАПИСИ
ГОЛЕМ БРОЈ ФИНАНСИСКИ ДРУШТВА ВМЕШАНИ ВО МАСОВЕН ГРАБЕЖ ПРЕКУ БРЗИ КРЕДИТИ СО УКРАДЕНИ ПОДАТОЦИ ОД ЛИЧНА КАРТА, 65 ПРИЈАВИ ВО МВР ЗА САМО 7 МЕСЕЦИ

ГОЛЕМ БРОЈ ФИНАНСИСКИ ДРУШТВА ВМЕШАНИ ВО МАСОВЕН ГРАБЕЖ ПРЕКУ БРЗИ КРЕДИТИ СО УКРАДЕНИ ПОДАТОЦИ ОД ЛИЧНА КАРТА, 65 ПРИЈАВИ ВО МВР ЗА САМО 7 МЕСЕЦИ

Финансиските друштва за брзи кредити кои никој не ги контролира како и кому ги даваат парите, станаа кошмар за граѓаните кои иако никогаш не зеле тако ...
ЗА ДВА ДЕНА СТИГНАЛЕ ДЕСЕТИНА ПОРАКИ НА АДРЕСИТЕ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ВРСНИЧКО НАСИЛСТВО, ВЕЛИ МОН

ЗА ДВА ДЕНА СТИГНАЛЕ ДЕСЕТИНА ПОРАКИ НА АДРЕСИТЕ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ВРСНИЧКО НАСИЛСТВО, ВЕЛИ МОН

За два дена пристигнаа десетина пораки на електронската адреса за пријавување врсничко насилство во училиштата [email protected] и paraqitdh ...
УТРОВО ПРИЈАВИ ЗА БОМБИ ВО ШЕСТ УЧИЛИШТА ВО КАВАДАРЦИ

УТРОВО ПРИЈАВИ ЗА БОМБИ ВО ШЕСТ УЧИЛИШТА ВО КАВАДАРЦИ

Анонимни дојави за поставени бомби во шест основни и средни училишта во Кавадарци ги евакуираа учениците од школите. Од полицијата сооптија дека прија ...
ГРАЃАНИТЕ ТЕШКО ПРЕПОЗНАВААТ ДИСКРИМИНАЦИЈА И УШТЕ ПОРЕТКО ПРИЈАВУВААТ

ГРАЃАНИТЕ ТЕШКО ПРЕПОЗНАВААТ ДИСКРИМИНАЦИЈА И УШТЕ ПОРЕТКО ПРИЈАВУВААТ

Со пропаганден материјал и со директни контакти во граѓаните, Комисијата спречување и заштита од дискриминација ги запознаваше тетовци, што е дискрими ...
ЕДЕН ЗАРАЗЕН СО КОРОНАВИРУС ОТИШОЛ ДА ГЛАСА, СЕДУМ СЛУЧАИ НА АГИТАЦИЈА НА ПОЛИЦАЈЦИ СЕ ПРИЈАВЕНИ ВО МВР, КАЖА ОЛИВЕР СПАСОВСКИ

ЕДЕН ЗАРАЗЕН СО КОРОНАВИРУС ОТИШОЛ ДА ГЛАСА, СЕДУМ СЛУЧАИ НА АГИТАЦИЈА НА ПОЛИЦАЈЦИ СЕ ПРИЈАВЕНИ ВО МВР, КАЖА ОЛИВЕР СПАСОВСКИ

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски по затворањето на гласачките места на Локалните избори вечерва, кажа дека според вкупно 91 пријавен сл ...
ГРАЃАНИ НИ ПРИЈАВУВААТ ЛАЖНИ ПОЖАРИ, ВЕЛАТ ОД СКОПСКАТА ПОЖАРНА

ГРАЃАНИ НИ ПРИЈАВУВААТ ЛАЖНИ ПОЖАРИ, ВЕЛАТ ОД СКОПСКАТА ПОЖАРНА

Граѓани се јавуваат на бројот 193 на Противпожарната бригада на Град Скопје и пријавуваат лажни пожари. Од Пожарна велат дека периодот кога гори цела ...
СЕМЕЈНОТО НАСИЛСТВО ВО СТРУГА НЕ СЕ ПРИЈАВУВА, ЖРТВИТЕ НЕ ГО НАПУШТААТ НАСИЛНИКОТ ПОРАДИ СТРАВ И ЕКОНОМСКА НЕСИГУРНОСТ

СЕМЕЈНОТО НАСИЛСТВО ВО СТРУГА НЕ СЕ ПРИЈАВУВА, ЖРТВИТЕ НЕ ГО НАПУШТААТ НАСИЛНИКОТ ПОРАДИ СТРАВ И ЕКОНОМСКА НЕСИГУРНОСТ

Семејното насилство во Струга не се пријавува, најчесто поради страв на жртвата. За разлика од 2019 година, кога во Центарот за социјална работа во Ст ...
ЗА ЕДНА НЕДЕЛА 19 ПРИЈАВИ ОД КАСНАТИ ОД КУЧИЊА СКИТНИЦИ 

ЗА ЕДНА НЕДЕЛА 19 ПРИЈАВИ ОД КАСНАТИ ОД КУЧИЊА СКИТНИЦИ 

Изминатава недела има 19 пријави од луѓе каснати од кучиња скитници, забележани во билтените на Министерството за внатрешни работи, од кои главнината ...
ДРЖАВНИОТ ИНСПЕКТОРАТ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА ГИ ПОВИКУВА ГРАЃАНИТЕ ДА ПРИЈАВУВААТ ЗАГАДУВАЊЕ, НАЈАВУВААТ ПОГОЛЕМА ЕФИКАСНОСТ

ДРЖАВНИОТ ИНСПЕКТОРАТ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА ГИ ПОВИКУВА ГРАЃАНИТЕ ДА ПРИЈАВУВААТ ЗАГАДУВАЊЕ, НАЈАВУВААТ ПОГОЛЕМА ЕФИКАСНОСТ

Граѓаните ќе можат да пријавуваат загадувачи до Државниот инспекторат за животна средина. За таа цел е изработена  платформата „Пријави загадување во ...
АКО МАТИЧЕН ГИНЕКОЛОГ ПОБАРА ПАРИ ЗА ЕХО ИЛИ БРИС, ПАЦИЕНТКАТА МОЖЕ ДА ОДБИЕ ДА ПЛАТИ, ВЕЛИ ФОНДОТ ЗА ЗДРАВСТВО

АКО МАТИЧЕН ГИНЕКОЛОГ ПОБАРА ПАРИ ЗА ЕХО ИЛИ БРИС, ПАЦИЕНТКАТА МОЖЕ ДА ОДБИЕ ДА ПЛАТИ, ВЕЛИ ФОНДОТ ЗА ЗДРАВСТВО

Прегледот кај матичен гинеколог не се плаќа и доколку избраниот гинеколог побара пари за здравствена услуга која е бесплатна, осигуреното лице треба д ...
1 2 10 / 19 НАПИСИ