Таг: прислушување

1 4 5 656 / 56 НАПИСИ
СЈО СО ДВЕ ОБВИНЕНИЈА ЗА УНИШТУВАЊЕ НА ДОКУМЕНТАЦИЈА ОД ПРИСЛУШУВАЊЕТО И НАСИЛСТВОТО ВО ОПШТИНА ЦЕНТАР

СЈО СО ДВЕ ОБВИНЕНИЈА ЗА УНИШТУВАЊЕ НА ДОКУМЕНТАЦИЈА ОД ПРИСЛУШУВАЊЕТО И НАСИЛСТВОТО ВО ОПШТИНА ЦЕНТАР

Денеска СЈО ќе поднесе 2 обвинителни предлога до Основниот суд Скопје 1, за незаконско уништување на документација од системите на прислушување - прот ...

АД-ХОК ЕЛЕМЕНТ

1 Четири неспоиви елементи го бараат петтиот елемент за да ја спасат демократијата во Македонија. Не е сценарио за научна фантастика. Тоа е некакво мн ...
ВМРО-ДПМНЕ ЌЕ БАРА ИВАНОВ ДА ЈА ПОВЛЕЧЕ АБОЛИЦИЈАТА

ВМРО-ДПМНЕ ЌЕ БАРА ИВАНОВ ДА ЈА ПОВЛЕЧЕ АБОЛИЦИЈАТА

ВМРО-ДПМНЕ ќе бара Претседателот Ѓорге Иванов да ја повлече одлуката за прекинување на кривичните постапки против политичари и соработници за криминал ...
МЕРКАТА ПРИТВОР ЗА НАЧАЛНИКОТ НА УБК ЗАМЕНЕТА СО КУЌЕН ПРИТВОР

МЕРКАТА ПРИТВОР ЗА НАЧАЛНИКОТ НА УБК ЗАМЕНЕТА СО КУЌЕН ПРИТВОР

Судот ја замени мерката притвор за началникот на Петтата управа во УБК со куќен притвор. Кривичниот совет при Основниот суд Скопје, денес донесе одлу ...
СЈО БАРА ИЗМЕНИ НА ЗАКОНОТ ЗА ЗАШТИТА НА СВЕДОЦИ

СЈО БАРА ИЗМЕНИ НА ЗАКОНОТ ЗА ЗАШТИТА НА СВЕДОЦИ

Специјалното јавно обвинителство утринава повело иницијатива до Собранието да се донесат измени и дополнување на Законот за заштита на сведоци. Обвини ...
УНИШТУВАЊЕТО НА ОПРЕМАТА ГО НЕМА ВО ГОДИШНИОТ ИЗВЕШТАЈ НА УБК

УНИШТУВАЊЕТО НА ОПРЕМАТА ГО НЕМА ВО ГОДИШНИОТ ИЗВЕШТАЈ НА УБК

Собраниската комисија за надзор на работата на Управата за безбедност и контраразузнавање (УБК) денес не расправаше за уништување на опремата за присл ...
1 4 5 656 / 56 НАПИСИ