Таг: продавачи

АРСОВСКА ГИ БРКА ОД КЕЈ ПРОДАВАЧИТЕ НА СТАРИ КНИГИ ОТИ НЕМАЛЕ ДОГОВОРИ, ВЕЛИ МЕДИУМИТЕ ДА НЕ ШИРАТ ДЕЗИНФОРМАЦИИ

АРСОВСКА ГИ БРКА ОД КЕЈ ПРОДАВАЧИТЕ НА СТАРИ КНИГИ ОТИ НЕМАЛЕ ДОГОВОРИ, ВЕЛИ МЕДИУМИТЕ ДА НЕ ШИРАТ ДЕЗИНФОРМАЦИИ

Продавачите на стари книги на Кејот 13 Ноември во центарот на Скопје мора да ги напуштат тезгите на кои продаваат со години. Градоначалничката Данела ...
ОПШТИНА ТЕТОВО ЌЕ ГИ ОТСТРАНУВА ДИВИТЕ ПРОДАВАЧИ НА ТРОТОАРИТЕ ОКОЛУ ЗЕЛЕНИОТ ПАЗАР

ОПШТИНА ТЕТОВО ЌЕ ГИ ОТСТРАНУВА ДИВИТЕ ПРОДАВАЧИ НА ТРОТОАРИТЕ ОКОЛУ ЗЕЛЕНИОТ ПАЗАР

Секторот за комунални дејности и заштита на животната средина и природата на Општина Тетово, заедно со Општинскиот инспекторат, покренаа активности за ...
2 / 2 НАПИСИ