Таг: продажба

1 2 3 4 5 20 / 43 НАПИСИ
ДРЖАВНОТО ЗЕМЈОДЕЛСКО ЗЕМЈИШТЕ ЌЕ СЕ ПРОДАВА САМО ЗА ЗЕМЈОДЕЛСКИ ЦЕЛИ, РЕЧЕ МИНИСТЕРОТ ХОЏА

ДРЖАВНОТО ЗЕМЈОДЕЛСКО ЗЕМЈИШТЕ ЌЕ СЕ ПРОДАВА САМО ЗА ЗЕМЈОДЕЛСКИ ЦЕЛИ, РЕЧЕ МИНИСТЕРОТ ХОЏА

Државното земјоделско земјиште што во иднина ќе се продава според новиот Нацрт-закон кој го усвои Владата, ќе биде наменето само за земјоделски цели и ...
ЦРНОГОРСКАТА ВЛАДА НЕ МОЖЕ ДА ГИ ПРОЦЕНИ ЛУКСУЗНИТЕ МЕРЦЕДЕСИ НА ЃУКАНОВИЌ ЗА ДА ГИ ПРОДАДЕ

ЦРНОГОРСКАТА ВЛАДА НЕ МОЖЕ ДА ГИ ПРОЦЕНИ ЛУКСУЗНИТЕ МЕРЦЕДЕСИ НА ЃУКАНОВИЌ ЗА ДА ГИ ПРОДАДЕ

Продажбата на двата државни луксузни автомобили „Мерцедес мајбах“ доцни бидејќи сè уште не е направена нивна проценка, соопшти црногорската влада. ...
ИСЛАХАНЕТО ТРЕБА ДА СЕ ЗАЧУВА ВО ИЗВОРНА СОСТОЈБА, ВЕЛАТ ОД БИТОЛСКИ ЗАВОД И МУЗЕЈ ЗА РУИНИРАНИОТ ОБЈЕКТ ШТО БЕШЕ СТАВЕН НА ПРОДАЖБА

ИСЛАХАНЕТО ТРЕБА ДА СЕ ЗАЧУВА ВО ИЗВОРНА СОСТОЈБА, ВЕЛАТ ОД БИТОЛСКИ ЗАВОД И МУЗЕЈ ЗА РУИНИРАНИОТ ОБЈЕКТ ШТО БЕШЕ СТАВЕН НА ПРОДАЖБА

Органичени се евентуални интервенции врз старото занаетчиско училиште во Битола наречено Ислахане бидејќи објектот е валоризиран и треба да се зачува ...
СЕ ПРОДАВА ТУРСКОТО ИСЛАХАНЕ ВО БИТОЛА СТАРО 120 ГОДИНИ, ГО НЕМА НА ЛИСТИТЕ НА ЗАШТИТЕНИ ОБЈЕКТИ

СЕ ПРОДАВА ТУРСКОТО ИСЛАХАНЕ ВО БИТОЛА СТАРО 120 ГОДИНИ, ГО НЕМА НА ЛИСТИТЕ НА ЗАШТИТЕНИ ОБЈЕКТИ

Транспарент со натпис „објектот се продава“ е поставен на пространата градба на некогашното турско ислахане, односно училиште за занаети и уметности о ...
СЕ ПРОДАВА ТРГОВСКИОТ ЦЕНТАР „РАМСТОР“ И ЛАНЕЦОТ МАРКЕТИ, ГИ КУПУВА „СИТИ ПЛАЗА“ НА АЈДОВАН АДЕМОВСКИ

СЕ ПРОДАВА ТРГОВСКИОТ ЦЕНТАР „РАМСТОР“ И ЛАНЕЦОТ МАРКЕТИ, ГИ КУПУВА „СИТИ ПЛАЗА“ НА АЈДОВАН АДЕМОВСКИ

Трговскиот центар „Рамстор“ и истоимениот ланец маркети се ставени на продажба, а ќе ги купи фирмата „Сити Плаза“ сопственост на Ајдован Адемовски. До ...
СКОПСКИ „ГРАДСКИ ПАРКИНГ“ ГИ ПРОДАВА ВЕЛОСИПЕДИТЕ И ТРОТИНЕТИТЕ ОТИ ПРОЕКТОТ ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ НЕ УСПЕА

СКОПСКИ „ГРАДСКИ ПАРКИНГ“ ГИ ПРОДАВА ВЕЛОСИПЕДИТЕ И ТРОТИНЕТИТЕ ОТИ ПРОЕКТОТ ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ НЕ УСПЕА

Скопското јавно претпријатие „Градски паркинг“ ги продава велосипедите и тротинетите кои беа купени со буџетски пари за да се изнајмуваат. Но, бидејќи ...
ЌЕ СЕ ПРОДАВА ПОРАНЕШНИОТ ХОТЕЛ „ВИЛА ЗОРА“ ВО ВЕЛЕС

ЌЕ СЕ ПРОДАВА ПОРАНЕШНИОТ ХОТЕЛ „ВИЛА ЗОРА“ ВО ВЕЛЕС

Донесена е одлука за продажба на поранешниот хотел Вила Зора, на делот кој е во сопственост на Општина Велес. Одлуката со мнозинство гласови ја донесо ...
ПОПОВА ШАПКА НЕ ТРЕБА ДА СЕ ДАВА НА ЕДЕН ИНВЕСТИТОР ЗА ДА НЕ ЗАВРШИ КАКО КОЖУФ, ВЕЛАТ ТЕТОВЧАНИ ПО НАЈАВИТЕ НА ВЛАДАТА ЗА ПРОДАЖБА НА СКИ ЦЕНТАРОТ

ПОПОВА ШАПКА НЕ ТРЕБА ДА СЕ ДАВА НА ЕДЕН ИНВЕСТИТОР ЗА ДА НЕ ЗАВРШИ КАКО КОЖУФ, ВЕЛАТ ТЕТОВЧАНИ ПО НАЈАВИТЕ НА ВЛАДАТА ЗА ПРОДАЖБА НА СКИ ЦЕНТАРОТ

Премиерот Заев неодамна изјави дека има интерес за продажба на дел од државните компании, при што ќе се понудат фирми, земјиште и капацитети, меѓу кои ...
НАПУШТЕНИОТ МОТЕЛ „ИНТЕРНАЦИОНАЛ“ БЛИЗУ ГРАДСКО ПРОДАДЕН ЗА 65.000 ЕВРА И ЌЕ СТАНЕ ОДМОРАЛИШТЕ

НАПУШТЕНИОТ МОТЕЛ „ИНТЕРНАЦИОНАЛ“ БЛИЗУ ГРАДСКО ПРОДАДЕН ЗА 65.000 ЕВРА И ЌЕ СТАНЕ ОДМОРАЛИШТЕ

Поранешниот мотел на велешки „Интернационал“, кој се наоѓа близу Градско, е продаден по пат на електронско наддавање, соопшти Општина Градско, во чија ...
АМЕРИКАНЦИТЕ ОВАА ГОДИНА КУПИЛЕ РЕКОРДНИ 17 МИЛИОНИ ПАРЧИЊА ОГНЕНО ОРУЖЈЕ

АМЕРИКАНЦИТЕ ОВАА ГОДИНА КУПИЛЕ РЕКОРДНИ 17 МИЛИОНИ ПАРЧИЊА ОГНЕНО ОРУЖЈЕ

Американците купиле 17 милиони парчиња огнено оружје во 2020, што е најмногу во една година досега, според проценките на аналитичката компанија „Смол ...
1 2 3 4 5 20 / 43 НАПИСИ