Таг: протестна нота

МНР УПАТИ ПРОТЕСТНА НОТА ДО БУГАРИЈА ЗА ВИДЕОТО НА ЕВРОПРАТЕНИКОТ АНГЕЛ ЏАМБАСКИ ВО КОЕ ВЕЛИ МАКЕДОНИЈА Е БУГАРСКА

МНР УПАТИ ПРОТЕСТНА НОТА ДО БУГАРИЈА ЗА ВИДЕОТО НА ЕВРОПРАТЕНИКОТ АНГЕЛ ЏАМБАСКИ ВО КОЕ ВЕЛИ МАКЕДОНИЈА Е БУГАРСКА

Македонското Министерство за надворешни работи преку Македонската амбасада во Софија упати протестна нота до бугарското Министерство за надворешни раб ...
ЗА КНИГИТЕ ОД БУГАРИЈА ЗАПРЕНИ НА ГРАНИЦА НЕДОСТИГАШЕ ПОТПИС ЗА ДА БИДАТ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАВАЧКИ, ОБЈАСНУВААТ ОД ЦАРИНА

ЗА КНИГИТЕ ОД БУГАРИЈА ЗАПРЕНИ НА ГРАНИЦА НЕДОСТИГАШЕ ПОТПИС ЗА ДА БИДАТ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАВАЧКИ, ОБЈАСНУВААТ ОД ЦАРИНА

Пратката со над 1.000 книги од Бугарија вчера била запрена на граница, бидејќи испраќачот немал комплетна документација за да биде ослободен од плаќањ ...
2 / 2 НАПИСИ