Таг: провизии

КОГА ВИ ГО ФАТИВ РАЧЕТО ВО МЕДОТ НЕ ВИ ЧИНАМ, ИМ ОДГОВОРИ АРСОВСКА НА СОВЕТНИЦИТЕ ОД ВМРО-ДПМНЕ И ГО НАРЕЧЕ МИЦКОСКИ ШПИЦЕН ГРАДОНАЧАЛНИК

КОГА ВИ ГО ФАТИВ РАЧЕТО ВО МЕДОТ НЕ ВИ ЧИНАМ, ИМ ОДГОВОРИ АРСОВСКА НА СОВЕТНИЦИТЕ ОД ВМРО-ДПМНЕ И ГО НАРЕЧЕ МИЦКОСКИ ШПИЦЕН ГРАДОНАЧАЛНИК

Скопската градоначалничка Данела Арсовска и советниците на ВМРО-ДПМНЕ кои изминатава година се поддржуваа и фалеа меѓу себе, денеска на седницата за с ...
СО ЗАКОНОНСКА ИЗМЕНА, ГОДИШНИТЕ ТРОШОЦИ ЗА МАЛИ И БРЗИ ПОТРОШУВАЧКИ КРЕДИТИ СЕ ОГРАНИЧУВААТ НА 55 ОТСТО ОД КРЕДИТОТ

СО ЗАКОНОНСКА ИЗМЕНА, ГОДИШНИТЕ ТРОШОЦИ ЗА МАЛИ И БРЗИ ПОТРОШУВАЧКИ КРЕДИТИ СЕ ОГРАНИЧУВААТ НА 55 ОТСТО ОД КРЕДИТОТ

Вкупните годишни трошоци за потрошувачки кредити се ограничуваат на пет пати од затезната камата или 55 отсто од кредитот во моментот, се предвидува с ...
СЈО СО ИСТРАГА ЗА ПРОНЕВЕРЕНИ 155 МИЛИОНИ ЕВРА ОД АВТОПАТИТЕ ШТО ГИ ГРАДАТ КИНЕЗИТЕ

СЈО СО ИСТРАГА ЗА ПРОНЕВЕРЕНИ 155 МИЛИОНИ ЕВРА ОД АВТОПАТИТЕ ШТО ГИ ГРАДАТ КИНЕЗИТЕ

Специјалното јавно обвинителство денеска отвори нов случај „Траекторија“ против четири службени лица, високи владини функционери, кои во втората полов ...
3 / 3 НАПИСИ