Таг: распоред на судии

860 ПРЕДМЕТИ БИЛЕ ЗАТАШКАНИ, МИНИСТЕРКАТА ЗА ПРАВДА ОБЈАВИ КАКО СЕ МЕСТЕЛЕ ПРЕДМЕТИ ВО КРИВИЧЕН И ВРХОВЕН СУД, ИЗВЕШТАЈОТ ПРЕДАДЕН И ВО ОБВИНИТЕЛСТВОТО

860 ПРЕДМЕТИ БИЛЕ ЗАТАШКАНИ, МИНИСТЕРКАТА ЗА ПРАВДА ОБЈАВИ КАКО СЕ МЕСТЕЛЕ ПРЕДМЕТИ ВО КРИВИЧЕН И ВРХОВЕН СУД, ИЗВЕШТАЈОТ ПРЕДАДЕН И ВО ОБВИНИТЕЛСТВОТО

Со често менување на годишниот распоред за работа на судиите во Основниот суд Скопје 1 додека претседател бил Владимир Панчевски, а по него и в.д. пре ...
НАЈМАЛКУ 17 СУДИИ НЕЗАДОВОЛНИ ОД НОВИОТ РАСПОРЕД ВО КРИВИЧНИОТ СУД ПОДНЕСОА ПРИГОВОРИ ДО ВРХОВНИОТ СУД

НАЈМАЛКУ 17 СУДИИ НЕЗАДОВОЛНИ ОД НОВИОТ РАСПОРЕД ВО КРИВИЧНИОТ СУД ПОДНЕСОА ПРИГОВОРИ ДО ВРХОВНИОТ СУД

Седумнаесет од судиите кои беа разместени од своите оддели во Основниот суд Скопје 1 со новиот распоред кој го објави минатиот вторник новиот претседа ...

РАЗОЧАРАН ХИПОХОНДРИК

1 Нашите очекувања од странските амбасадори се како очекувања на хипохондрици кои одат од лекар до лекар. И ако лекарот им рече: "Ај бркај си работа", ...
3 / 3 НАПИСИ