Таг: распределба на судски предмети

НЕЗАВИСНО РЕВИЗОРСКО ТЕЛО ЕДНАШ ГОДИШНО ЌЕ ЈА ПРОВЕРУВА РАСПРЕДЕЛБАТА НА ПРЕДМЕТИТЕ КАЈ СУДИИТЕ

НЕЗАВИСНО РЕВИЗОРСКО ТЕЛО ЕДНАШ ГОДИШНО ЌЕ ЈА ПРОВЕРУВА РАСПРЕДЕЛБАТА НА ПРЕДМЕТИТЕ КАЈ СУДИИТЕ

Независно ревизорско тело еднаш годишно ќе врши контрола во комјутерскиот систем за автоматска распределба на судски предмети (АКМИС), вели министерот ...
НЕКА ПРОВЕРАТ, ПРЕД МЕНЕ РАЧНО ГИ МЕСТЕЛЕ СУДСКИТЕ ПРЕДМЕТИ, ОДГОВОРИ ВАНГЕЛОВСКИ НА ОБВИНУВАЊАТА НА МИНИСТЕРОТ САЉИЈИ

НЕКА ПРОВЕРАТ, ПРЕД МЕНЕ РАЧНО ГИ МЕСТЕЛЕ СУДСКИТЕ ПРЕДМЕТИ, ОДГОВОРИ ВАНГЕЛОВСКИ НА ОБВИНУВАЊАТА НА МИНИСТЕРОТ САЉИЈИ

Претседателот на Врховниот суд Јово Вангеловски ќе дозволи експертски тим да влезе во Врховниот суд и да испита дали имало злоупотреби со АКМИС систем ...
2 / 2 НАПИСИ