Таг: редици

ПО ПЕТ ЧАСА СЕ ЧЕКА ДА СЕ ЗЕМАТ НОВИТЕ ПАСОШИ И ЛИЧНИ КАРТИ НА ШАЛТЕРИТЕ ВО МТВ

ПО ПЕТ ЧАСА СЕ ЧЕКА ДА СЕ ЗЕМАТ НОВИТЕ ПАСОШИ И ЛИЧНИ КАРТИ НА ШАЛТЕРИТЕ ВО МТВ

И по пет часа се чека да се подигнат новите лични документи во кои стои уставното име на земјава, Северна Македонија, на шалтерите во зградата на Маке ...
БРЗА ПОМОШ ИНТЕРВЕНИРАШЕ ВО ПУНКТОТ ЗА ЛИЧНИ КАРТИ И ПАСОШИ, МУ СЕ СЛОШИ НА ГРАЃАНИН КОЈ СО ЧАСОВИ ЧЕКАШЕ НА ДОЖД

БРЗА ПОМОШ ИНТЕРВЕНИРАШЕ ВО ПУНКТОТ ЗА ЛИЧНИ КАРТИ И ПАСОШИ, МУ СЕ СЛОШИ НА ГРАЃАНИН КОЈ СО ЧАСОВИ ЧЕКАШЕ НА ДОЖД

Пред пунктот за вадење лични документи без закажување во скопската полициска станица Пролет неделава постојано има редица со стотици граѓани, кои чека ...
РЕДИЦИ НА ЕВЗОНИ, ГРЦИЈА УШТЕ НЕ ЈА ОТВОРА ГРАНИЦАТА

РЕДИЦИ НА ЕВЗОНИ, ГРЦИЈА УШТЕ НЕ ЈА ОТВОРА ГРАНИЦАТА

Граничниот премин Евзони на грчко-македонската граница сè уште е затворен и не се пропуштаат возилата накај Грција, иако беше најавено и од грчка и од ...
СО НОВИОТ ЗАКОН ПРИЈАВУВАЊЕТО ПРОЕКТИ ЌЕ БИДЕ ОНЛАЈН, ВЕЛИ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА ПО РЕДИЦИТЕ ЗА КОНКУРСОТ

СО НОВИОТ ЗАКОН ПРИЈАВУВАЊЕТО ПРОЕКТИ ЌЕ БИДЕ ОНЛАЈН, ВЕЛИ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА КУЛТУРА ПО РЕДИЦИТЕ ЗА КОНКУРСОТ

Денеска заврши триесетдневниот рок за аплицирање за Годишните конкурси за финансирање проекти од национален интерес во културата. Културните работници ...
4 / 4 НАПИСИ