Таг: рециклирање отпад

ВАЛАНДОВЧАНИ МОЖЕ ДА ДОБИЈАТ ДО 2.000 ДЕНАРИ АКО ГО СЕЛЕКТИРААТ ОТПАДОТ ПРЕКУ АПЛИКАЦИЈА ЗА ТЕЛЕФОН

ВАЛАНДОВЧАНИ МОЖЕ ДА ДОБИЈАТ ДО 2.000 ДЕНАРИ АКО ГО СЕЛЕКТИРААТ ОТПАДОТ ПРЕКУ АПЛИКАЦИЈА ЗА ТЕЛЕФОН

Граѓаните на Валандово ќе можат да го селектираат отпадот и да добиваат парични награди. Валандовчаните кои сакаат да селектираат отпад треба да се ре ...
ТЕТОВО ЈА ДОБИ ПРВАТА ПРОДАЖНА МАШИНА ЗА РЕЦИКЛИРАЊЕ ПЛАСТИЧНИ ШИШИЊА

ТЕТОВО ЈА ДОБИ ПРВАТА ПРОДАЖНА МАШИНА ЗА РЕЦИКЛИРАЊЕ ПЛАСТИЧНИ ШИШИЊА

Тетово ја доби првата продажна машина која им овозможува на граѓаните да го одложуваат отпадот од пластични шишиња и за тоа да добијат соодветен надом ...
2 / 2 НАПИСИ